Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOntmoetenForumTVSpellenHulpvragenSpeluitlegSooS PartnersWaar staan we voor?BetrouwbaarheidNieuwsContactAbonnement

Lingo online spelen bij SooS: SlingooS

 
 
Stel jij graag je vocabulaire vaardigheden op de proef? Speel het leukste online woordspel voor senioren: SlingooS! Speel het spel alleen of daag anderen uit. Wie de meeste woorden raadt komt misschien wel op het scorebord!

 

Lingo spelen online

Het populaire televisie woordspel van Nederland is nu ook online te spelen in de vorm SlingooS. Kijk jij ook altijd naar LINGO! en denk jij dat jij het er goed vanaf zou brengen? Daag jezelf en anderen uit om zoveel mogelijk 5, 6 en 7 letterwoorden te raden. Alles loopt op tijd en alles draait om de juiste woordkennis. 
 

Hoe speel je lingo?

SlingooS kun je alleen spelen, maar ook kun je op het SooS platform andere mensen uitdagen om het spel te spelen. Het spel begint als je 5 SooS munten inlegt. Speel je samen? Dan leg je beiden 5 SooS munten in om te gaan spelen. Wanneer is ingelegd wordt er willekeurig bepaald bij samenspel wie er als eerste begint. Degene die eerst begint krijgt de beginletter. Aan de hand van deze letter moet je een woord met 5 letters raden. Vul de woorden in en de overeenkomende letters blijven staan. Heb je heel het woord in 5 of 6 beurten geraden? Dan krijg jij de punten. Hoe eerder je het woord raadt, hoe meer punten je krijgt. 
 

Lingo spelen

Dit snelle en leuke woordspelletje is de manier om je nederlandse taal kennis te checken. Vul de lege vlakken in door je eigen toetsenbord te gebruiken of het toetsenbord op het scherm. Gebruik de enter om je woord te bevestigen. Heb je een typefout gemaakt? Geen probleem met de backspace knop haal je deze gewoon weer weg. 
 

Word lid van SeniorenClub SooS

Vind je het leuk om online spelletjes te spelen en daarnaast ook gezellig een praatje te maken met de andere spelers? Dan ben je bij SooS aan het juiste adres. Maak jij vandaag nog een account aan? Dan krijg jij gratis 100 SooS munten voor veel speelplezier. Ontmoet andere mensen op het platform en bekijk wie de andere leden zijn. Bij SooS maak je op een ongedwongen manier nieuwe vrienden! Ben je enthousiast? Nodig dan je familie uit om ook eens te komen spelen. 
 
 

Voordelen van SooS


  • Altijd in contact met andere SooS leden
  • Creëer jouw unieke profiel
  • Deel eenvoudig je hobby's en interesses
  • Speel onbeperkt online spellen
  • Leuke items op SooS TV
  • Bij SooS zit je nergens aan vast
  • Eerste 14 dagen gratis
  • Geen storende reclame

Deel je interesses en hobby's op het SooS Forum


Hier kun je al je leuke en interessante items plaatsen waar andere mensen ook weer wat aan kunnen hebben. We hebben diverse groepen; muziek, koken, lezen, wandelen en creatief. Maar je kunt hier natuurlijk ook andere informatie kwijt die je graag wilt delen.
REGISTREER JE GRATIS
Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten