Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOntmoetenForumTVSpellenHulpvragenSpeluitlegSooS PartnersWaar staan we voor?BetrouwbaarheidNieuwsContactAbonnement

Memory

Hét Memory spel speel je online bij SooS 

 

Speel gelijk Memory

Speel Memory online bij SooS en train je geheugen! Probeer de paren in het spel zo snel mogelijk bij elkaar te zoeken en verzamel zo veel mogelijk punten. 


 

Vind jij de 15 paren het snelst? 

Het online Memory spel van SooS speel je tegen 1 andere speler. In het spel zijn 10 reeksen van afbeeldingen met verschillende thema's. Je legt bij aanvang van het spel ieder 5 SooS munten in en de winnaar ontvangt aan het eind alle ingelegde munten. In een raster van 6 x 5 worden de 30 memory kaarten uitgedeeld. Je kunt dus 15 paren vinden in het spel!  
 
De speler die mag beginnen wordt willekeurig gekozen door het spel. Als je aan de beurt bent, mag je twee kaarten omdraaien. Dit doe je door op de door jou gekozen kaart te klikken. Zijn de kaarten hetzelfde? Dan worden deze van het speelveld gehaald en krijg je 2 punten. De beurt blijft dan bij jou en je mag nog een keer twee kaarten omdraaien. Kies je twee verschillende kaarten? Dan blijven ze nog even in beeld. Gebruik deze tijd om de afbeelding op de kaart en de locatie van de kaart goed te onthouden! Als de kaarten weer terugdraaien, is de tegenstander aan de beurt.   
 

Praat online met je medespelers en maak vrienden 

Online spellen spelen is natuurlijk een plezierige bezigheid. Bij SooS wordt dat nog leuker omdat je tijdens het online spelen van het Memory spel kunt chatten met je medespeler! In je scherm vind je rechts onderin namelijk de berichtenfunctie. Hier kun je kletsen en wie weet maak je wel nieuwe vrienden. 
 

Word lid van de club van SooS en profiteer van de voordelen   

Speel je graag spelletjes en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Dan verwelkomen wij je graag als lid van de club van SooS! SooS is er speciaal voor senioren die het leuke vinden om nieuwe mensen te ontmoeten en samen online spellen willen spelen. Speel spellen als Bingo, Word Hunt, YahtSoos en Trivia en bekijk online de profielen van andere spelers en leden van de club. Je kunt zelfs vrienden worden met andere leden en online chatten!  

Speel gelijk Memory

 

Voordelen van SooS


  • Altijd in contact met andere SooS leden
  • CreĆ«er jouw unieke profiel
  • Deel eenvoudig je hobby's en interesses
  • Speel onbeperkt online spellen
  • Leuke items op SooS TV
  • Bij SooS zit je nergens aan vast
  • Eerste 14 dagen gratis
  • Geen storende reclame

Deel je interesses en hobby's op het SooS Forum


Hier kun je al je leuke en interessante items plaatsen waar andere mensen ook weer wat aan kunnen hebben. We hebben diverse groepen; muziek, koken, lezen, wandelen en creatief. Maar je kunt hier natuurlijk ook andere informatie kwijt die je graag wilt delen.
REGISTREER JE GRATIS
Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten