Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOnline spellenSooS ledenHulpvragenSpeluitlegBetrouwbaarheidOver SooSStadspagina BredaNieuwsContact

Nieuws overzicht

05-03-'23

Winnaar van de dinerbon aktie maand februari

De winnaar van de dinerbon ter waarde van 100,- euro is Pjotr uit Dieren. Wij willen Pjotr bedanken voor zijn deelname aan SooS en veel plezier wensen met de dinerbon.
28-02-'23

Hulp gezocht

Een groep studenten van de TU in eindhoven doet momenteel onderzoek voor SooS. We zijn op zoek naar antwoorden die ons helpen het platform SooS verder te ontwikkelen en uit te bereiden. De hulp va...
27-02-'23

SooS nieuws

Hoe gaat het nu met SooS?
19-02-'23

Ben je op zoek naar mensen uit je omgeving? 5

Wie is er geïnteresseerd in contact met mensen uit zijn of haar eigen omgeving? Plaats dan een oproep onder dit bericht. Maak je eigen profiel op deze manier kunnen de SooS leden je makkelijk vinden en een berichtje sturen.
02-02-'23

Winnaar van de Dinerbon aktie

In de maand januari is Martie uit Eindhoven de gelukkige winnaar van de dinerbon ter waarde van 100,- euro. Martie îs sinds januari lid van SooS. Jullie kunnen haar vinden bij de profielen van de leden.
03-01-'23

SooS groeit maar door!

SooS bestaat nu iets meer dan zes maanden en groeit hard. Onze plannen om senioren met elkaar te verbinden gaan daarom onverminderd door. Met je profiel (en leuke foto's) kun je op zoek naar mensen van je eigen leeftijd, provincie, stad of dezelfde interesses. Met het spelen van de online spellen kom je elkaar tegen en leg je makkelijk contact. SooS heeft veel plannen voor het nieuwe jaar. Deze zullen we allemaal met jullie gaan delen. Een gelukkig en gezond 2023!
23-12-'22

Fijne kerstdagen !

Bij SooS vieren wij samen kerst! Kom jij tijdens deze feestdagen ook gezellig een spelletje spelen bij de online seniorenclub? Hoe jij je kerst ook doorbrengt, wij wensen je fijne feestdagen! www.soos.nl #senioren #spellen #SooS
13-12-'22

Eerste stadspagina (Breda) staat live!

De eerste stadspagina staat live! De pagina is te vinden in de oranje menubalk onderaan de site. SooS gaat samenwerken met steden in Nederland met als doel om senioren met elkaar in contact te brengen. Uiteindelijk zullen we activiteiten gaan organiseren om elkaar ook in het echt te kunnen ontmoeten.
05-12-'22

Wijziging SooS lidmaatschap

SooS vanaf heden gratis te gebruiken
17-11-'22

SooS komt naar de grote steden van Nederland 1

SooS gaat samenwerken met Breda Senior!


Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten