Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOntmoetenSpellenSooS TVHulpvragenSpeluitlegSooS PartnersOver SooSBetrouwbaarheidNieuwsContact

Over SooS

SooS is het sociale platform voor senioren.

Bij SooS kun je op een makkelijke manier nieuwe mensen leren kennen. Naast de leuke online spellen, kun je een profiel van jezelf maken waardoor je makkelijk in contact komt met anderen mensen. Ook weet je door middel van het profiel, met wie je een spel speelt. Op zeer korte termijn worden er op dit platform ook leuke en interessante online workshops georganiseerd. 


 

Jouw mening telt

Jouw mening en ideeën zijn enorm belangrijk om SooS steeds beter en leuker te maken. Wij streven naar steeds meer spelletjes en online activiteiten om de leden een leuke en gezellige tijd te bezorgen. Laat jullie ideeën en opmerkingen aan ons weten! Dan gaan wij ermee aan de slag. Op deze manier bouwen wij aan een leuke club mensen die houden van online activiteiten en gezelligheid.
 
 

Maak kans op een dinerbon t.w.v. 100,-

Wij verloten iedere maand een dinerbon ter waarde van 100,- euro onder de nieuwe registraties en iedereen die zicht aanmeldt voor de nieuwsbrief. Hoe leuk is dat! Op de eerste dag van de nieuwe maand maken we de winnaar bekend. De winnaar wordt persoonlijk benaderd en gepubliceerd op het nieuwsoverzicht op de website.
 

De gezichten achter SooS

Wij zijn Roderik en Pim, de bedenkers van SooS, Dé Senior Club. Ons doel is om senioren met elkaar in contact te brengen en een leuke tijd te bezorgen. Hiervoor hebben we dit platform ontwikkeld zodat mensen op leuke manier met elkaar in contact kunnen komen. 


 

In samenwerking met 

TU/Eindhoven
Gemeente Breda
Leef3.nuAlle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten