Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOnline spellenSooS ledenHulpvragenSpeluitlegBetrouwbaarheidOver SooSStadspagina BredaNieuwsContact

Over SooS

SooS is een online platform voor senioren die het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Bij SooS kun je online gezelschapsspellen spelen en een (digitaal) praatje met elkaar maken. Het is natuurlijk ook mogelijk online spelletjes met andere bekenden te spelen.


Actief in ontmoetingen

Naast onze digitale belevingswereld zijn we bezig met maken van stadspagina's waarin we mensen bij elkaar brengen uit (in eerste instantie) de grote steden van het land. Op die manier gaan we activiteiten organiseren zodat we elkaar ook in het echt kunnen gaan ontmoeten.
 

 

Jouw mening telt

Jouw mening en ideeën zijn enom belangrijk om SooS steeds beter en leuker te maken. Wij streven naar steeds meer spelletjes en activiteiten om de leden een leuke en gezellige tijd te bezorgen. Laat jullie ideeën en opmerkingen aan ons weten! Dan gaan wij ermee aan de slag. Op deze manier bouwen wij aan een leuke club mensen die houden van activiteiten en gezelligheid.
 

Sluit je aan bij SooS!

Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met jou enorm veel kunnen doen om het samen gezellig te hebben. Wij zouden het leuk vinden om ook jou in onze SooS te verwelkomen.
 

Maak kans op een dinerbon t.w.v. 100,-

Wij verloten iedere maand een dinerbon ter waarde van 100,- euro onder de nieuwe registraties en iedereen die zicht aanmeldt voor de nieuwsbrief. Hoe leuk is dat! Op de eerste dag van de nieuwe maand maken we de winnaar bekend. De winnaar wordt persoonlijk benaderd en gepubliceerd op het nieuwsoverzicht op de website.

De gezichten achter SooS

Wij zijn Roderik en Pim. Inmiddels zijn we een jaar bezig met het bedenken en ontwikkelen van SooS, Dé Senior Club. Ons doel is om senioren met elkaar te verbinden en een leuke tijd te bezorgen. Hiervoor hebben we dit platform ontwikkeld zodat mensen op speelse manier met elkaar in contact kunnen komen. We hebben nog veel leuke plannen met SooS die we de komende tijd zullen vormgeven.

Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten