Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOnline spellenProfielen spelersAbonnementenHulpvragenBetrouwbaarheidOver SooSNieuwsContact

Over SooS

SooS is er voor senioren die het leuk vinden om online gezelschapsspellen te spelen en als je het leuk vind daarbij ook andere mensen te ontmoeten.

Actief in ontmoetingen

Naast onze digitale belevingswereld, gaan we ook echte ontmoetingen voor de leden organiseren. Je kunt dan denken aan toneel en muziekvoorstellingen en andere vormen van entertainment. Al jullie ideeën zijn ook hier van harte welkom!


 


 


Veiligheid en vertrouwen

Je kunt erop vertrouwen dat al jouw persoons- en betaalgegevens veilig bij ons zijn. Op de pagina betrouwbaarheid staat meer informatie over jouw veiligheid beschreven. Wij willen ervoor zorgen dat je een zo leuk en ontspannen mogelijke tijd hebt bij SooS!
  

Jouw mening telt

Jouw mening en ideeën zijn enom belangrijk om SooS steeds beter en leuker te maken. Wij streven naar steeds meer spelletjes en activiteiten om de leden een leuke en gezellige tijd te bezorgen. Laat jullie ideeën en opmerkingen aan ons weten! Dan gaan wij ermee aan de slag. Op deze manier bouwen wij aan een leuke club mensen die houden van activiteiten en gezelligheid.
 

Sluit je aan bij SooS!

Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met jou enorm veel kunnen doen om het samen gezellig te hebben. Wij zouden het leuk vinden om ook jou in onze SooS te verwelkomen.Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten