Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOntmoetenForumTVSpellenHulpvragenSpeluitlegSooS PartnersWaar staan we voor?BetrouwbaarheidNieuwsContactAbonnement

SooS richtlijnen

 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en op een prettige manier met elkaar omgaat. Om de sfeer te kunnen waarborgen hebben we de belangrijkste clubrichtlijnen op een rijtje gezet:

  1. SooS is speciaal ontwikkeld voor senioren. Wel zijn de spelletjes toegangelijk voor bekenden van de leden. De ontmoet omgeving is wel exclusief voor de SooS leden.
  2. Bij het maken van een profiel is het de bedoeling dat je een duidelijke foto van jezelf gebruikt. Op deze manier krijgt iedereen een beter beeld met wie hij of zij contact heeft.
  3. Laat iedereen is zijn of haar waarde en omarm vooral de verschillen.
  4. Plaats geen beledigende of sexueel getinte opmerkingen of foto's.
  5. Racisme in welke vorm dan ook zullen wij niet accepteren.
  6. SooS is een plek waar mensen het gezellig hebben, er is geen ruimte voor persoonlijke of maatschappelijke discussies.
  7. Binnen SooS zorgen wij ervoor dat je niet wordt belast met reclames. Er is ook geen ruimte voor promoties en andere commerciële boodschappen.
  8. SooS moet een veilige omgeving zijn voor iedereen. Draag hier je steentje aan bij en zie je zaken die je niet bevallen, meld dit dan bij het SooS team.


Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten