Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOntmoetenForumTVSpellenHulpvragenSpeluitlegSooS PartnersWaar staan we voor?BetrouwbaarheidNieuwsContactAbonnement

SooS nieuws

Hoe gaat het nu met SooS?

Het wordt weer eens tijd om te kijken waar we staan met SooS. Er is veel gebeurd en we hebben veel geleerd.

Ruim 1,5 jaar geleden bedachten we het idee voor SooS. Waarom eigenlijk SooS? Onze gedachten was; er is een grote groep senioren, die steeds groter wordt, en wat wordt daar eigenlijk allemaal voor georganiseerd en geregeld?Een andere vraag die we hadden was, hoe weet deze groep elkaar eigenlijk te vinden. Uit onderzoeken bleek duidelijk dat er behoefte is aan contact, zingeving en leuke activiteiten. Dus wij dachten daar gaan we iets voor bedenken, en daar onstond www.soos.nl; het leukste platform voor Senioren.

Inmiddels telt SooS ruim 1300 leden en we hebben nu een platform dat verder ontwikkeld mag worden. Recent hebben we een onderzoek laten doen onder gebuikers van SooS en 65-plussers die niet bekend zijn met ons platform. We hebben veel bruikbare informatie rondom de functionaliteit en beleving gekregen die we op korte termijn gaan inzetten.

Onze droom is een platform van, voor en door senioren die echt aansluit bij jullie behoeften. Onze wens is dit met hulp van onze leden voor elkaar te krijgen. We hebben jullie ideeën en ervaringen daarom nodig om van SooS een leuke actieve club te maken.

Er zijn inmiddels een aantal leden die ons op diverse manieren ondersteunen. Zou je het ook leuk vinden om een bijdrage te leveren aan de missie van SooS? Stuur ons dan een berichtje op info@soos.nl. Wij waarderen alle inbreng dus houd je niet in!

Hartelijke groet,

Pim en Roderik

Datum: 27-02-'23
Neem een abonnement om reacties te kunnen lezen en schrijven.
Terug naar overzicht
Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten