Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOnline spellenSooS ledenHulpvragenSpeluitlegBetrouwbaarheidOver SooSStadspagina BredaNieuwsContact

Word Hunt

Word Hunt: dé online woordzoeker voor ouderen

 

Speel gelijk Word Hunt

Hou je van woordzoekers? Dan is dit woordzoeker spel wat je online kunt spelen precies wat je zoekt! Je kunt het spel tegen 1 tegenstander spelen en je legt allebei 5
SooS munten in. De winnaar wint alle munten!  Hoe werkt Word Hunt online? 

Bij Word Hunt krijg je een raster van letters te zien. Het raster bevat in totaal 240 letters. In deze brei van letters zijn woorden verstopt. De verstopte woorden zie je onder het raster staan. Zodra het startschot is gegeven, ga je zo snel mogelijk de woorden in het raster zoeken. Deze kunnen horizontaal, verticaal of diagonaal geplaatst zijn. Doe dit zo snel mogelijk want jouw tegenstander is de woorden tegelijk met jou in hetzelfde raster aan het zoeken.  

 

Markeer woorden door de eerste letter en daarna de laatste letter aan te klikken of door te slepen van de eerste letter naar de laatste. Als jouw tegenstander een woord vindt en markeert, zie je deze wit verschijnen in het raster. Gemarkeerde woorden krijgen een donker rondje achter zich en krijgen onderaan een kleur. Zo weet je welke woorden al gevonden zijn, en welke niet. 
 

Wees snel met het zoeken van de woorden 

Je tegenstander zoekt dus tegelijk de woorden waardoor je snel wilt zijn om te winnen. Maar er is ook een tijdslimiet in de online woordenzoeker. Vanaf het startschot loopt de stopwatch af. Als deze 0:00 bereikt of als alle woorden gevonden zijn, is de ronde afgelopen. Het raster wordt dan vervangen door een nieuw raster en nieuwe woorden verschijnen. Na het aftellen begint de 2e ronde. In totaal zijn er 3 rondes. 

 

Hoe win je het spel?  

Per gevonden woord krijg je 1 punt per letter van het woord. De persoon met de meeste punten aan het einde van de derde ronde wint het spel! Deze speler wint dus alle ingelegde SooS munten. 

 

Chat met je medespeler 

Tijdens het spelen van de online woordzoeker kun je chatten met je medespeler door gebruik te maken van de berichtenfunctie. Deze vind je rechtsonder in je scherm. Je kunt hier kletsen over het spel en misschien zelfs nieuwe vrienden maken!  

 

Ontdek alle voordelen van SooS en word lid  

Hou jij van online spelletjes spelen en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Dan is SooS is dé club voor jou! We zijn namelijk een club vol senioren die het allemaal leuk vinden om online spelletjes met elkaar te spelen en daarbij ook andere mensen te ontmoeten. Als lid van de club kun je de spellen spelen en online profielen bekijken, vrienden worden met andere leden en online met deze personen chatten. Naast Word Hunt speel je Bingo, Memory, Trivia en YahtSooS op onze website.

 

We kijken ernaar uit om ook jou te verwelkomen in onze gezellige online club! 

Speel gelijk Word Hunt

Voordelen van SooS


  • SooS is gratis
  • Altijd leuk in contact met andere SooS leden
  • Creëer jouw unieke profiel
  • SooS munten om mee te spelen zijn gratis
  • Bij SooS zit je nergens aan vast
  • Speel onbeperkt online spellen
  • Geen storende reclame

“Mijn favoriete spellen zijn YathSooS en Memory”


Echt ontzettend leuk om op deze manier spelletjes met elkaar te spelen. Ik speel vaak een spel YathSooS of Memory. Ook heel leuk om op deze spontane wijze met andere mensen in contact te komen.
Conny, 72 jaar
REGISTREER GRATIS
Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten