Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOntmoetenForumTVSpellenHulpvragenSpeluitlegSooS PartnersWaar staan we voor?BetrouwbaarheidNieuwsContactAbonnement

Betrouwbaarheid

Voel je veilig bij SooS!


Veilig en beschermd

Wij begrijpen dat vertrouwen de sleutel is tot elke succesvolle vriendschap en contact. Wij nemen dit heel serieus! Daarom doen we constant ons best ervoor te zorgen dat onze site je maximale online veiligheid biedt. Je kunt erop vertrouwen dat je persoons- en betaalgegevens veilig zijn. Ons platform is gecertificeerd met een SSL beveiligingsstandaard en voldoet natuurlijk aan de wetgeving inzake de privacygegevens. Meer informatie over onze gegevensverwerking vind je in ons privacybeleid. Een ding is zeker; wij willen ervoor zorgen dat je zo leuk en ontspannen mogelijk kunt bewegen bij SooS!

Gecontroleerde profielen

Wij willen dat SooS een omgeving is waar mensen gezellig met elkaar kunnen spelen en contact kunnen hebben. Daarom controleren wij elk profiel en omschrijving. Als je iets opmerkt wat niet correct is kun je een profiel aan ons doorgeven. Daarnaast kun je ook profielen blokkeren zodat je controle houdt over wie er contact met je op kan nemen en je profiel kan bekijken.

Deel niet zomaar alles

Blijf alstjeblieft voorzichtig, mensen met verkeerde bedoelingen zullen in eerste instantie jouw privé gegevens willen hebben. Ga nooit zomaar in op verzoeken tot het delen van e-mail adressen en andere privé-gegevens. Luister naar je gevoel en neem bij twijfel contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar

Wij begrijpen dat het misschien niet altijd duidelijk is of dat je ergens aan twijfelt, daarom staan wij altijd klaar om je te helpen. Wij zijn op diverse manieren te bereiken. Kom je er niet uit dan kun je ons mailen op ondersteuning@soos.nl. Wij bieden je ondersteuning en advies tijdens je abonnement bij SooS.

Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten