Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOntmoetenSpellenSooS TVHulpvragenSpeluitlegSooS PartnersOver SooSBetrouwbaarheidNieuwsContact

Nieuws overzicht

11-05-'23

SooS partners

SooS gaat samenwerken met ledenorganisaties
05-05-'23

Winnaar dinerbon aktie voor de maand april

De winnaar van de dinerbon aktie in de maand april is Peter uit Ede. Wij willen Peter bedanken voor zijn deelname aan SooS en hem veel plezier wensen met zijn dinerbon.
04-04-'23

Winnaar van de dinerbon aktie maand Maart

De winnaar van de dinerbon ter waarde van 100,- euro is Joke uit Breda. Wij willen Joke bedanken voor haar deelname aan SooS en veel plezier wensen met haar dinerbon.
23-03-'23

Uitnodigen van andere spelers nu een stuk eenvoudiger!

Afgelopen week hebben we een aantal dingen veranderd om het uitnodigen van spelers en opstarten van een spel wat makkelijker te maken. We zijn benieuwd hoe jullie dit ervaren? We horen het graag!
05-03-'23

Winnaar van de dinerbon aktie maand februari

De winnaar van de dinerbon ter waarde van 100,- euro is Pjotr uit Dieren. Wij willen Pjotr bedanken voor zijn deelname aan SooS en veel plezier wensen met de dinerbon.
28-02-'23

Hulp gezocht 2

Een groep studenten van de TU in eindhoven doet momenteel onderzoek voor SooS. We zijn op zoek naar antwoorden die ons helpen het platform SooS verder te ontwikkelen en uit te bereiden. De hulp va...
27-02-'23

SooS nieuws 2

Hoe gaat het nu met SooS?
19-02-'23

Ben je op zoek naar mensen uit je omgeving? 11

Wie is er geïnteresseerd in contact met mensen uit zijn of haar eigen omgeving? Plaats dan een oproep onder dit bericht. Maak je eigen profiel op deze manier kunnen de SooS leden je makkelijk vinden en een berichtje sturen.
02-02-'23

Winnaar van de Dinerbon aktie

In de maand januari is Martie uit Eindhoven de gelukkige winnaar van de dinerbon ter waarde van 100,- euro. Martie îs sinds januari lid van SooS. Jullie kunnen haar vinden bij de profielen van de leden.
03-01-'23

SooS groeit maar door!

SooS bestaat nu iets meer dan zes maanden en groeit hard. Onze plannen om senioren met elkaar te verbinden gaan daarom onverminderd door. Met je profiel (en leuke foto's) kun je op zoek naar mensen van je eigen leeftijd, provincie, stad of dezelfde interesses. Met het spelen van de online spellen kom je elkaar tegen en leg je makkelijk contact. SooS heeft veel plannen voor het nieuwe jaar. Deze zullen we allemaal met jullie gaan delen. Een gelukkig en gezond 2023!


Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten