Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOntmoetenForumTVSpellenHulpvragenSpeluitlegSooS PartnersWaar staan we voor?BetrouwbaarheidNieuwsContactAbonnement

Bingo

Bingo voor ouderen online spelen doe je bij SooS!


Speel gelijk bingo

Speelde je vroeger wel eens bingo? Je kunt het bij SooS eenvoudig online spelen en te gekke prijzen winnen: de Patroon prijs, de Bingo prijs en de Jackpot prijs! Ontdek of het geluk aan jouw kant staat en hoe snel jouw bingo kaarten vol zijn.  

 

Hoe werkt online bingo spelen? 

Je kunt per bingo spel maximaal 20 bingokaarten kopen. Deze kun je kopen met SooS munten. Ieder bingokaart kost 1 munt. Zodra het aftellen afgelopen is, begint het spel en valt de eerste bal in de pijp. Elke bingokaart kost hetzelfde en heeft evenveel kans om te winnen. Je kunt het nummer op de bal op je kaarten doorstrepen of het spel doet het automatisch na een korte tijd. 
 

Win één of meerdere prijzen 

Bij het spelen van het online spel maak je kans om drie verschillende prijzen te winnen. Deze worden getoond aan de zijkant van het spel. Speel je het spel op je smartphone? Dan staat deze onderaan in de prijzen-tab. Hieronder staan de te winnen prijzen uitgelegd: 
 

Patroon prijs 

De eerste persoon die alle nummers doorstreept zoals weergegeven in het patroon, wint deze prijs. Het patroon is zowel op de bingokaarten (de lichtgetinte vierkantjes) als aan de rechterkant te zien (op smartphones: onderaan onder de prijzen-tab). Hier kun je ook zien hoeveel je wint. 
 

Bingo prijs 

De eerste persoon die alle nummers op een kaart doorstreept, heeft bingo! Houd er rekening mee dat bingo alleen wordt gewonnen als alle nummers zijn doorgestreept, behalve het middelste vierkant, en niet als er een horizontale, verticale of diagonale lijn doorheen is gestreept. Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd bingo krijgen, waarna de prijs gedeeld wordt. 
 

Jackpot prijs 

Als je bingo krijg en dus een volle bingokaart hebt binnen een bepaald aantal ballen dan win je deze prijs. Aan de rechterkant kun je zien hoeveel ballen er zijn gevallen. Als je op een smartphone speelt zie je dit onderaan onder de prijzen-tab. 
 

Ontmoet en chat met andere mensen

Speel het bingo spel voor ouderen online bij SooS en ontmoet direct nieuwe mensen! Je kunt tijdens het spel namelijk chatten met de andere deelnemers via de berichtenfunctie onderin het scherm. Geef bijvoorbeeld een compliment wanneer iemand zijn kaart bijna vol heeft of vraag hoe het met de andere deelnemers gaat. Wie weet ontmoet je nog een leuke nieuwe vrienden of kenissen!
 

Word lid van de club van SooS 

SooS is een club voor senioren die het leuk vinden om online spelletjes met elkaar te spelen en daarbij ook andere mensen te ontmoeten. Je hebt onder meer de keuzeuit Memory, Trivia, Word Hunt en YahtSooS. Als je lid wordt van de club kun je dus online spellen spelen en profielen van andere leden bekijken, vrienden worden en online chatten. Dit kan allemaal eenvoudig online! We kijken ernaar uit om je als lid te verwelkomen. 
 

Voordelen van SooS


  • Altijd in contact met andere SooS leden
  • Creëer jouw unieke profiel
  • Deel eenvoudig je hobby's en interesses
  • Speel onbeperkt online spellen
  • Leuke items op SooS TV
  • Bij SooS zit je nergens aan vast
  • Eerste 14 dagen gratis
  • Geen storende reclame

Deel je interesses en hobby's op het SooS Forum


Hier kun je al je leuke en interessante items plaatsen waar andere mensen ook weer wat aan kunnen hebben. We hebben diverse groepen; muziek, koken, lezen, wandelen en creatief. Maar je kunt hier natuurlijk ook andere informatie kwijt die je graag wilt delen.
REGISTREER JE GRATIS
Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten