Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOntmoetenForumTVSpellenHulpvragenSpeluitlegSooS PartnersWaar staan we voor?BetrouwbaarheidNieuwsContactAbonnement

Nieuws overzicht

13-12-'22

Eerste stadspagina (Breda) staat live!

De eerste stadspagina staat live! De pagina is te vinden in de oranje menubalk onderaan de site. SooS gaat samenwerken met steden in Nederland met als doel om senioren met elkaar in contact te brengen. Uiteindelijk zullen we activiteiten gaan organiseren om elkaar ook in het echt te kunnen ontmoeten.
17-11-'22

SooS komt naar de grote steden van Nederland 2

SooS gaat samenwerken met Breda Senior!
24-10-'22

Ontmoeten (werk in uitvoering, gereed)

Deze week wordt het ontmoet gedeelte op onze website verder ontwikkelt en krijgt het een nieuwe uitstraling. Er komen een paar functies bij en jullie profielen worden op een andere manier gepresenteerd. We willen iedereen vragen een foto op zijn of haar profiel te plaatsen? Het is natuurlijk veel leuker om te zien met wie je contact legt.
07-10-'22

SooS finalist in de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland

Deze week zijn we door de KVK verkozen tot één van de 100 meest innovatie bedrijven van Nederland met een maatschappelijke bijdrage. Daar zijn we natuurlijk trots op! Reden te meer om onze plannen door te zetten. Voor de eerste grote groep mensen is SooS gratis, dit doen we om het platform optimaal te laten draaien. De mensen die zicht na deze fase aanmelden gaan een klein bedrag per maand betalen. We houden jullie op de hoogte.
26-09-'22

Online Bingo

Doe mee met de online Bingo tijdens de week van de eenzaamheid
19-09-'22

Nieuwe leden

Vorige week stonden wij op de 50plus beurs in Utrecht. Het was een fantastische ervaring. We hebben enorm veel mensen gesproken en 170 nieuwe leden mogen verwelkomen. De reacties waren zeer positief en hebben ons aangemoedigd om door te gaan waar we mee bezig zijn. Momenteel hebben we 700 gebruikers, het wordt dus steeds drukker in de SooS!
19-09-'22

Handleiding SooS

Wanneer u het fijn vindt om een handleiding te ontvangen dan sturen wij deze graag per mail toe. Stuur ons een verzoekje via het contactformulier en wij regelen de rest.
30-08-'22

50plus Beurs

Van 13 t/m 17 september staan we op de 50plus beurs in Utrecht. Wij zijn te vinden in hal 8 stand E19. Kom gezellig even langs voor een praatje of wat uitleg.
05-08-'22

Wie wint de weekprijs?

Alle scores worden bijgehouden in de ranglijsten. Wekelijks worden alle punten bij elkaar opgeteld. De top drie spelers ontvangen 100, 50 en 25 SooS munten. Dus hoe meer je speelt hoe meer kans op extra munten. Veel plezier!
28-07-'22

Vier uur Bingo toernooi en prijzen!

Iedere dag spelen we om 16:00 uur Bingo! Wanneer je de Jackpot wint ontvang je een bos bloemen ter waarde van 20,- euro. Koop je Bingo kaarten ruim voordat het spel begint zodat je zeker weet dat je mee kunt spelen. Een bingo kaart kost maar één SooS munt. Je kunt dus kaarten vooraf reserveren en iets voor vier uur weer terug komen wanneer het spel start. Zorg wel dat je geregistreerd en ingelogd bent zodat we weten wie je bent wanneer in de prijzen valt. Veel plezier! Team SooS


Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten