Sla over naar hoofdcontent
BeginpaginaOntmoetenForumTVSpellenHulpvragenSpeluitlegSooS PartnersWaar staan we voor?BetrouwbaarheidNieuwsContactAbonnement
Vroeger maakte mijn oma boffers (drie in de pan). Heerlijk waren ze! Ken jij ook een lekker Nederlands streekgerecht?
Like9 Reactie plaatsen7
Paddestoelen
Like5 Reactie plaatsen1
Een van mijn haakwerk.
Like8 Reactie plaatsen0
Zondag naar concert in Antwerpen. Symfonieorkest Vlaanderen speelt Zevende Symfonie, vol Boheemse thema’s en persoonlijke tragiek, van Dvorak en het Eerste Pianoconcert van Tsjaikovki. Klik op de Youtube link en je zult horen dat je het pianoconcert herkent.
Like8 Reactie plaatsen1
In de zeer oude reclames en posters werd nog het ambachtelijke werk van ontwerpers (sorry, het was toen een echte mannenwereld) op de tekentafel tot leven gebracht en ingekleurd om de consument te verleiden juist de aankoop bij DAT bedrijf of merk te doen. Wat zag het er nog gemoedelijk uit allemaal In de zeer oude reclames en posters werd nog het ambachtelijke werk van ontwerpers (sorry, het was toen een echte mannenwereld) op de tekentafel tot leven gebracht en ingekleurd om de consument te verleiden juist de aankoop bij DAT bedrijf of merk te doen. Wat zag het er nog gemoedelijk uit allemaal! Een echt toonbeeld van eindeloze charme !

In een video heb ik geprobeerd om er bewogen of bewegend naar te kijken en er het `Oh ja, dat weet ik nog` moment op te roepen uit de zogenaamde goede oude tijd.

Als je een idee hebt over een volgend item voor mijn uit de hand gelopen hobby, laat het weten hier....

Aanvankelijk ben ik lange tijd bezig geweest om duizenden foto`s uit de oude doos van vakanties tot familie gebeurtenissen te digitaliseren en vervolgens te laten herleven bij min of meer levende beelden. Zo is het gekomen .....

Je reactie wordt op prijs gesteld (commentaar en aanwijzingen inclusief).
... Lees verder
Like10 Reactie plaatsen2
Uit de nieuwsbrief van Leef3.nu! Ze gaan er voor!
Like5 Reactie plaatsen0
Bee Gees - Immortality (Live in Las Vegas, 1997 - One Night Only)
Like11 Reactie plaatsen3
Kitchen van Banana Yoshimoto een heerlijk boek waarin heel liefdevol en licht geschreven wordt over zware onderwerpen zoals verlies. Paulien Cornelisse schrijft dat dit boek een van de redenen was dat ze persé naar Japan wilde
Like6 Reactie plaatsen2
Hiermee weer iemand gelukkig gemaakt!
Like7 Reactie plaatsen3
Dol op mooie luchten
Like14 Reactie plaatsen3
Mijn hele oude schildpad Peter onderzoekt wat voor weer het wordt. Conclusie.......De hele week te heet en is hij al een week in slaap gegaan..
Like14 Reactie plaatsen4
Daar gaan ze de lucht in...
Like6 Reactie plaatsen4
Luchtballonnen op de goffertwei.Altijd leuk om te gaan kijken
Like5 Reactie plaatsen0
Dit lieve meisje, heerlijk geschilderd.
Like13 Reactie plaatsen2
Melk meisje
Like14 Reactie plaatsen0
Meisje met de parel
Like10 Reactie plaatsen0
nog even de doelpunten van gisteravond...
Like6 Reactie plaatsen0
Het Pieterpad voert van Pieterburen nabij de Groningse Waddenkust naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht en heeft een lengte van 501 kilometer, onderverdeeld in 26 etappes. Het is de bekendste langeafstandswandelroute van Nederland.
Like20 Reactie plaatsen5
Diamond painting 10 tips...
Like7 Reactie plaatsen2
Colorado, 1949. Op een koele herfstochtend loopt de zeventienjarige Victoria Nash naar haar dorp met een gammele wagen vol perziken uit het late seizoen. Als ze een kruispunt nadert, stopt een mysterieuze vreemdeling met ravenzwarte ogen om haar de weg te vragen. Ze kan links afslaan of oversteken. Colorado, 1949. Op een koele herfstochtend loopt de zeventienjarige Victoria Nash naar haar dorp met een gammele wagen vol perziken uit het late seizoen. Als ze een kruispunt nadert, stopt een mysterieuze vreemdeling met ravenzwarte ogen om haar de weg te vragen. Ze kan links afslaan of oversteken. Maar dat doet ze niet.

Net zoals een enkele regenbui de oevers van een rivier kan uithollen en haar loop kan veranderen, zo zal de toevallige ontmoeting Victoria’s wereld op zijn kop zetten en uitwissen wie ze daarvoor was. Binnenkort zal ze gedwongen zijn om diep de natuur in te vluchten en haar leven – en haar kostbaarste bezit – achter zich te laten.
... Lees verder
Like10 Reactie plaatsen3
Een lekker recept voor een chocoladetaart, altijd handig...
Like5 Reactie plaatsen1
The Rolling Stones hebben hun single Angry uitgebracht! Het nummer komt te staan op hun nieuwe album Hackney Diamonds dat op 20 oktober verschijnt.
Like8 Reactie plaatsen2

< vorige123456volgende >
Alle rechten voorbehouden SooS.nl | Club richtlijnen | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten